Aanvragen Zwembadpas(sen)

Aanvraagformulier zwembadpas(sen)

• Via onderstaand formulier kunt u de nieuwe zwembadpas(sen) aanvragen.

Voor elke bewoner van een adres die zelfstandig naar het zwembad wil/kan komen is een zwembadpas vereist om toegang te krijgen tot het zwembad na ingang van het nieuwe systeem. Tot die tijd kunt u nog steeds toegang krijgen tot het zwembad via uw sleutel.

Tevens maken wij een inventarisatie of u nog beschikt over een zwembadsleutel.

De foto die je upload moet bij voorkeur: - een geschikte pasfoto of soortgelijk zijn - de bestandsnaam van de foto is gelijk aan de voor- en achternaam van de persoon van het pasje. - de foto is scherp en van voldoende kwaliteit.

Door het aanvragen van de passen gaat u akkoord met de betaling van €7,50 per pas. Eventueel in te leveren zwembadsleutels worden met de prijs van de passen verrekend – per sleutel wordt €30,- geretourneerd. Een eventueel tegoed wordt overgemaakt; is de prijs van de passen hoger dan de waarde van de sleutel(s) dan zal middels een eenmalige incasso het bedrag worden geïncasseerd. Zodra de passen klaar zijn krijgt u bericht.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Vul hieronder de namen in voor huisgenoten waarvoor u ook een zwembadpas wilt aanvragen.

• Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Geef aan hoeveel zwembadsleutels u wilt inleveren. Per ingeleverde zwembadsleutel wordt €30,- borg geretourneerd. Dit wordt verrekend met de kosten voor de nieuwe zwembadpas(sen).
  • Wanneer kan ik de zwembadpas(sen) ophalen?

U aanvraag voor de zwembadpassen wordt in de komende weken verwerkt. U krijgt bericht wanneer u de zwembadpassen kunt komen ophalen bij het zwembad. Voor vragen, stuur een e-mail naar: passen@groenstichtingrozendaal.nl
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.