Vacature zwembadmedewerker en invalkracht

Heb je zin om je bij ons enthousiaste en flexibele team aan te sluiten? Het zwembadteam van Groenstichting Rozendaal kan versterking gebruiken! We zijn op zoek naar een zwembadmedewerker en een invalkracht.

Vacature zwembadmedewerker
Heb je zin om je bij ons enthousiaste en flexibele team aan te sluiten? Het zwembadteam van de Groenstichting Rozendaal kan versterking gebruiken!

Wij vragen:
• Iemand die van half april tot half september enkele uren per week beschikbaar is.
• Iemand die oog heeft voor hygiene en veiligheid.
• Iemand die hulpvaardig en sociaal vaardig is.
• In het bezit van een diploma BHV en reanimatie, of de bereidheid om deze cursus te volgen.
• De bereidheid om een Verklaring Omtrent Gedrag aan te vragen bij de gemeente. De kosten worden door de Groenstichting vergoed.

Wij bieden:
• Salaris conform de cao RECRON/zwembaden salarisschaal 5.
• Jaarlijkse scholing/bijscholing BHV en reanimatie.
• Een team van gezellige collega’s.

Naast deze vacature zijn wij ook op zoek naar een invalkracht.

Geïnteresseerden die vragen hebben over deze vacatures of die graag in aanmerking komen voor één van deze functies kunnen per mail reageren naar:Tineke Mekkes, de leidinggevende -> Tinekemekkes@kpnmail.nl