Gluren bij de buren!

Vanaf de buitenkant lijken alle woningen in onze wijk op elkaar. Maar achter de uniforme gevels zijn de verschillen groot.

In deze rubriek nemen we een kijkje achter de voordeur van origineel ingedeelde, ingerichte of verbouwde eurowoningen. We laten de bewoners aan het woord wat resulteert in een aantal prachtige en markante verhalen.

Ook trots op uw originele interieur of heeft u een markant verhaal? Meld u dan aan voor een interview en een fotosessie, via: redactie@groenstichtingrozendaal.nl

Gluren bij de buren – Leeftuin op Essex

Gluren bij de buren – Leeftuin op Essex

In de serie Gluren in de tuinen van de buren nemen we een kijkje in de tuin van Paul van den Hengel. Hij woont sinds zes jaar met partner Henk Dekker in onze wijk. Het huis en de tuin zijn rigoureus aangepakt. De benedenverdieping is woonkeuken geworden, waardoor je aan tafel kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Tijdens de zomermaanden wordt de rest van het huis amper gebruikt. »

Gluren bij de buren – Japanse tuin Aragon

Gluren bij de buren – Japanse tuin Aragon

Een Japanse tuin op Aragon   Hoe leuk is het om een kijkje te nemen in de tuinen van onze Eurowoningen? Tijdens de eerste Open Tuinenmiddag in onze wijk op 19 juni 2016 bleek hoe divers en bijzonder onze stadstuinen kunnen zijn.In deze serie laten we verschillende bewoners over hun tuinen aan het woord. Marijke Kleijn bijt het spits af. »

Een kijkje van buitenaf naar onze wijk:  een interieurarchitect aan het woord

Een kijkje van buitenaf naar onze wijk: een interieurarchitect aan het woord

In gesprek met interieurarchitect Stan van den Wildenberg over onze wijk, het wonen in Leusden en de toekomst hebben we het over ‘de onrust van de schuine muur’ en ‘de cadeautjes van de Eurowoningen’. Wonen en werken in Leusden Stan ziet zichzelf als Leusdenaar. Hij kwam als driejarige naar Leusden, ging naar Rotterdam waar hij studeerde en kwam, na een korte tijd in Amersfoort, terug naar het dor... »

Een kijkje buiten de wijk: in Alandsbeek

Een kijkje buiten de wijk: in Alandsbeek

In de rubriek ‘Gluren bij de buren’ zijn tot nu toe letterlijk onze buren, mensen van binnen onze wijk aan het woord gekomen. Het gaat dan over onderwerpen die voornamelijk in de wijk spelen of onze huizen betreffen. Dit jaar (2015) viert onze wijk haar 45-jarig jubileum. Een mooi moment om eens te kijken naar aangrenzende wijken, en een aantal medebewoners van Leusden aan het woord te laten. Aan ... »

Erfafscheiding ‘bloembak’

Erfafscheiding ‘bloembak’

Nadat tussen een paar bewoners onenigheid was ontstaan over het eigendom van de bloembak, is dit door het Dagelijks Bestuur (DB) nader onderzocht. »

Gluren bij de buren! De trappen

Gluren bij de buren! De trappen

»

Page 1 of 3123

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>