Automatische incasso activeren

Incasso machtigingsformulier maandbijdrage Groenstichting Rozendaal

• Hierbij verleen ik tot wederopzegging machtiging aan de Groenstichting Rozendaal om van de hieronder vermelde rekening bedragen af te schrijven voor de maandelijkse bijdrage aan de Groenstichting Rozendaal. Het bedrag van de maandelijkse bijdrage is conform de jaarbegroting. Deze begroting is goedgekeurd door het algemeen bestuur van de Groenstichting Rozendaal en de gemeente Leusden. Het bedrag zal rond de 28e van iedere maand worden geïncasseerd.
  • Gegevens Incassant
    Groenstichting Rozendaal
    Dolomietenpad 1
    3831 EX Leusden

• Gegevens opdrachtgever

• Als u het niet eens bent met de afschrijving, heeft u 8 weken na incassodatum de tijd uw bank opdracht te geven het bedrag terug te boeken.
    Mocht u naar aanleiding van deze machtiging nog vragen hebben, dan verzoek ik u even contact op te nemen met mij via E-mail: administratie@groenstichtingrozendaal.nl.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.