Gezocht: nieuwe teamleden zwembadkamperen 2018

Ook dit jaar gaan we weer het Zwembadkamperen organiseren. Wie komt het team versterken?

Zwembadkamperen is een activiteit speciaal voor de kinderen in onze wijk ter afsluiting van de zomervakantie. Al meer dan 25 jaar een mooie traditie in onze wijk! . De organisatie zorgt voor een middag/avond vol avontuur, sport, spel en vooral veel lol.

Het team is op zoek naar 4 nieuwe mensen die dit jaar willen helpen het zwembadkamperen te organiseren. In de loop der jaren is een mooi draaiboek ontwikkeld, maar ook dit jaar willen we natuurlijk weer een thema bedenken. Vind je het leuk om samen met andere mensen een mooi programma te bedenken: spellen bedenken, de boodschappen regelen, de teams indelen, of wil je liever helpen met de aankleding? Laat weten waar jij ons mee kan helpen en stap in het team Zwembadkamperen 2018.

Samen maak je een mooie wijk. Wordt jij een nieuwe vrijwilliger?

Voor meer informatie en/of aanmelding, neem contact op met Andrea van der Poel: a.vanderpoel@outlook.com