Wijkbeheer

Barbara-Mohr-EurowoningenBeheerder Barbara Mohr is belast met het toezicht op de dagelijkse gang van zaken in park Rozendaal.

Bij haar kunt u terecht voor het aanvragen van pasjes en sleutels. Zij is ook de aangewezen persoon voor het melden van gevaarlijke situaties, vernielingen of rommel in het openbaar groen.

U wordt uitdrukkelijk verzocht niet zonder afspraak langs te gaan bij de beheerder aan huis (mede in verband met een massagepraktijk aan huis!). Hoe dan wel contact? Zie hiernaast de verschillende mogelijkheden:

Langsgaan tijdens het spreekuur
Barbara houdt, iedere donderdagochtend van 9.00 – 11.00 uur spreekuur in de vergaderruimte naast het zwembad. U kunt daar dan terecht voor allerlei vragen aangaande de wijk en het beheer en voor het aanvragen van zwembadpasjes, sleutels. Tijdens de schoolvakanties is er geen spreekuur.

Telefonisch
Daarnaast kunt u direct contact opnemen op het telefonisch spreekuur op dinsdag en donderdag tussen 18.00 en 19.00 uur via 06-51681674.
Indien u op andere tijden dit nummer belt, loopt u grote kans dat de voicemail aanstaat; spreek dan in: een reactie volgt zo spoedig mogelijk.

Via de mail
De beheerder is bereikbaar via het formulier op onze site (een reactie volgt binnen twee dagen, vaak al eerder).

Van maandag 24 april t/m 1 mei en van 27 mei t/m 1 juni is de beheerder afwezig in verband met vakantie. Op deze dagen zal er geen spreekuur zijn.